PDA

View Full Version : Problems in the gallery?


MissKim
11-27-2006, 06:19 AM
I'm trying to leave comments and only about half of them are going through. Getting error messages on the other half. And just now I couldn't get to the message board. Thought I'd see if it's me or the website.

JanetPhillips
11-27-2006, 06:24 AM
I'm having trouble too...it's off and on. Hard loading images, only one comment in the gallery went through.

AnnetteW
11-27-2006, 06:25 AM
Same here - I can't even get into the gallery.

GinaMiller
11-27-2006, 06:26 AM
Ditto.........

mrs2a50
11-27-2006, 06:30 AM
My comments all went through, but it was painfully slow! Lots of traffic I guess!

aggietha
11-27-2006, 06:41 AM
I get error messages when I try to comment, but when I hit refresh on my browser it goes through.

Darcy Baldwin
11-27-2006, 06:49 AM
same here....really slow and having problems getting comments left.

BeckyO (AlmostMex)
11-27-2006, 06:51 AM
same here - tried leaving a few comments and they didn't go through...

Nettio
11-27-2006, 07:01 AM
Yep me too. I think we're overwhelming the poor thing, we've all been too busy!

Angela G
11-27-2006, 07:12 AM
Me too. And it's really slow when it does work.

Hom74
11-27-2006, 07:15 AM
Hmmm....I'm able to view LOs and leave comments fine. Although I open them all in tabs and am browsing forums in between posting comments.

mummytothree
11-27-2006, 07:16 AM
Mine are going through but it is PAINFULLY slow. Like 5 minutes for the page to load.

Keely~B
11-27-2006, 07:26 AM
Really slow for me too this morning.

Rona
11-27-2006, 07:29 AM
same here! maybe we're bogging it down?

rsk
11-27-2006, 07:49 AM
Hmm.. I just left comments on lots of LO's & everything is fine for me.

Cori
11-27-2006, 09:39 AM
I was trying to play the praise game earlier and couldn't get through. I'll try again tonight.

Shannon
11-27-2006, 09:51 AM
For those who are experiencing extreme slowness, what internet browser are you using?

MissKim
11-27-2006, 09:57 AM
I use Firefox 2.0. I had mine all open in tabs and it was timing out before it posted.

mrs2a50
11-27-2006, 10:10 AM
IE ..... (needed extra characters!)

Shannon
11-27-2006, 10:12 AM
:disagree Boo. It really is slow right now. I don't have the first clue about these kinds of things. We so rarely have issues with our server or speed so I haven't had any practice in this area. If it's still acting up when Erick gets home from work, I'll ask him to look into it asap. He should be home at 2:30pm PST.

I'm sorry for the lag time everyone. We'll get it fixed.

mrs2a50
11-27-2006, 10:20 AM
Shannon, its not nearly as slow for me now as it was early this morning!

lorigaud
11-27-2006, 10:34 AM
I was able to leave comments this morning without any problems... guess I was one of the lucky ones.

ljcrochet
11-27-2006, 11:12 AM
I thought it was my computer this morning. Glad to know that it was not only me.

simplyred
11-27-2006, 01:23 PM
The forums are also running very slowly for me today.