Go Back   DigiShopTalk Forums > DigiShopTalk Help and Information > DST Technical Support Questions (Public)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-09-2017, 05:58 AM
NormaK NormaK is offline
Registered User
 
profile gallery send pm
 
Join Date: Oct 2008
Location: Tampa, Florida
Posts: 8,608
Likes Received: 88
Send a message via Yahoo to NormaK
Default Thumbnails not showing up now

When I upload and go thru to where I add a title (if I already haven't and have more than 2 pages) I don't see the thumbnails of them on the left.
__________________
Norma
My Gallery
Reply With Quote
  #2  
Old 08-12-2017, 12:15 PM
cg admin's Avatar
cg admin cg admin is offline
 
profile gallery send pm
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 667
Likes Received: 49
Default

Hi Norma, can you link us to a page where you see this problem?
Reply With Quote
  #3  
Old 08-13-2017, 04:34 AM
NormaK NormaK is offline
Registered User
 
profile gallery send pm
 
Join Date: Oct 2008
Location: Tampa, Florida
Posts: 8,608
Likes Received: 88
Send a message via Yahoo to NormaK
Default

Not sure...this is what I see now if I "edit" but not sure that's what you are wanting to see. I'd have to upload a new page...and now my pages aren't even uploading anymore. LOL.

http://www.digishoptalk.com/gallery/...hoedit=2153221
__________________
Norma
My Gallery
Reply With Quote
  #4  
Old 08-13-2017, 07:38 AM
LLL Creations's Avatar
LLL Creations LLL Creations is offline
Registered User
 
profile gallery products send pm
 
Join Date: Feb 2010
Home Store: LLL Creations
Location: Ontario, Canada
Posts: 634
Likes Received: 5
Default

As of yesterday I can no longer add anything under the product gallery. It goes through the process and looks like it is but it doesn't go anywhere. It was Ok up until a few days ago.
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 08-14-2017, 04:52 AM
Margje's Avatar
Margje Margje is offline
Registered User
 
profile gallery send pm
 
Join Date: Jun 2013
Location: The Netherlands
Posts: 8,069
Likes Received: 129
Default

I have the same with posting my layouts! it says it was succesful but doesn't show up!
Reply With Quote
  #6  
Old 08-14-2017, 06:49 AM
beatricemi beatricemi is offline
Registered User
 
profile gallery send pm
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 1,644
Likes Received: 0
Default

I can't upload either. It appears to be working and the message comes across as Margje says but my layouts are not there.
__________________
Reply With Quote
  #7  
Old 08-16-2017, 05:42 AM
NormaK NormaK is offline
Registered User
 
profile gallery send pm
 
Join Date: Oct 2008
Location: Tampa, Florida
Posts: 8,608
Likes Received: 88
Send a message via Yahoo to NormaK
Default

Me too! Seeing it was successful but no pages showing up!
__________________
Norma
My Gallery
Reply With Quote
  #8  
Old 08-18-2017, 07:07 AM
cg admin's Avatar
cg admin cg admin is offline
 
profile gallery send pm
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 667
Likes Received: 49
Default

I'm seeing the images there now. Are you still having an issue?
Reply With Quote
  #9  
Old 08-19-2017, 06:04 AM
NormaK NormaK is offline
Registered User
 
profile gallery send pm
 
Join Date: Oct 2008
Location: Tampa, Florida
Posts: 8,608
Likes Received: 88
Send a message via Yahoo to NormaK
Default

Will let you know as soon as I upload my next page. Thanks.
__________________
Norma
My Gallery
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump